ALLOGGIA
Treviso TV
2007

ALLOGGIA
Treviso TV
2007


01-veduta-del-fronte-principale-dal-viale-dei-tigli


02-entry-path

03-porch-from-the-west

04-loggia-from-the-attic-terrace

05-partial-view-of-the-overhang

06-partial-view-of-the-east-ramp-to-the-garage

This apartment complex was conceived as a prism. The base, contains three small apartments that open to the exterior in continuation (from the Roman Domus), with a series of covered and uncovered spaces along the two paths leading to the stairwells. The upper stories contain four duplex apartments that appear as a monolith, defined by a jutting volume and a double order of facades, terraces and loggia. The urban loggia concludes the view of the tree-lined street, and the southern view of the building, overlooking the city.

One thought on “ALLOGGIA
Treviso TV
2007

  1. Ciao, questo è un commento.
    Per cancellare un commento effettua la login e visualizza i commenti agli articoli. Lì troverai le opzioni per modificarli o cancellarli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *